Jäsenasiat

Jäsenpostin voi toimittaa os.
Vantaan JHL 865/Jäsenasiat
Tikkuraitti 11 A 10, 01300 Vantaa

Jäsenasioidenhoitaja:

jonas_744@hotmail.com / Jonas Mäntynen

Ilmoita jäsenmaksuvapautuksesta

Jäsenpalvelu 24h:ssa tai ota yhteys JHL:n jäsenpalveluun soittamalla

ma – to klo 9 - 15.00. Tarkemmat yhteystiedot löydät JHL:n sivulta

Etusivu -JHL-tieto - Yhteystiedot - Jäsenpalvelun yhteystiedot

Tiedottamisen ja viestinnän kannalta on tärkeää, että liitto ja paikallisyhdistyksesi Vantaan JHL ry 865 tavoittaa tarvittaessa kaikki työssä käyvät jäsenensä.

Jäsenpalvelu 24h on liiton sähköinen asiointikanava jäsenille. Palvelussa voit päivittää yhteystietosi, ammattinimikkeesi ja työsuhdetietosi ja ilmoittautua liiton koulutuksiin.

Kirjaudu käyttäjätunnuksillasi https://www.jhl.fi/jasenyys/jasenyyden-hoito/jasenpalvelu-24h/

Jäsennumerosi on käyttäjätunnuksesi palveluun. Salasana ensimmäistä kertaa kirjautuessa on henkilötunnus (esim. 140662-123A).

Jos tiedoissasi on työnantajan tarjoama sähköposti ja puhelinnumero, päivitä myös henkilökohtaiset yhteystietosi.

Logon kautta, päivitä yhteystietosi!

Tutustu eläketietoon ja kuntoutusvaihtoehtoihin.

Kuva on linkki Kevan sivuille.

Salon Josefina
-10% alennus Vantaan JHL 865 ry:n jäsenille (ei ripsipidennykset eikä meikkaukset)
Jäsenyys todistettava.