Mökit

Mökit ovat tarkoitettu Vantaan JHL 865 ry:n jäsenten virkistyskäyttöön, ja jäsenen on oltava koko vuokrausaika paikalla.

Mökkien henkilölukumääriä tulee noudattaa. Vuokraaja sitoutuu mökkiohjeistuksiin, siivoamattomasta mökistä yms. peritään lisämaksu ja vuokraoikeutta rajoitetaan jatkossa.

HUOM! Asuntovaunu/auto paikat tulee myös varata etukäteen lomakkeella ja

vuorokausimaksu on 15 e/vrk.

Mökkivaraukset / tiedustelut tehdään aina alla olevalla lomakkeella.  Varaus vahvistetaan saapuneeksi sähköpostilla tai puhelimitse, sovitaan sähköisesti tai postitse lähetettävästä laskusta.

Mökkejä ei saa luovuttaa ulkopuolisille, eikä mökkeihin nro 1 ja 4 saa  viedä lemmikkieläimiä!

HUOM!

Mökkivaraukset tehtävä lomakkeella ajoissa. Maksettu lasku vahvistaa vuokrauksen.

Mökkivuokraukset ja avaintenluovutukset sovitaan p. 040 5239883 (puheluihin/viesteihin vastataan mahdollisimman pian, työpäivien n. klo 16:00 jälkeen viimeistään).

Lisätiedustelut: vantaanjhl@gmail.com

Mökkien ja asuntovaunu/autojen varaus- ja tiedustelulomake

Mökkien vuokrausviikko alkaa perjantaista, ja päättyy perjantaihin.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.