Mökit

Mökit ovat tarkoitettu Vantaan JHL 865 ry:n jäsenten virkistyskäyttöön, ja jäsenen on oltava koko vuokrausaika paikalla.

Mökkien henkilölukumääriä tulee noudattaa. Vuokraaja sitoutuu mökkiohjeistuksiin, siivoamattomasta mökistä yms. peritään lisämaksu ja vuokraoikeutta rajoitetaan jatkossa.

HUOM! Asuntovaunu/auto paikat tulee myös varata etukäteen lomakkeella ja

vuorokausimaksu on 15 e/vrk.

Mökkivaraukset / tiedustelut tehdään aina alla olevalla lomakkeella.  Varaus vahvistetaan saapuneeksi sähköpostilla tai puhelimitse, sovitaan sähköisesti tai postitse lähetettävästä laskusta.

Mökkejä ei saa luovuttaa ulkopuolisille, eikä mökkeihin ei saa viedä lemmikkieläimiä!

Mökkivuokraukset perjantaista (klo 16:00) perjantaihin. Viikonloppu vuokrauksista sovitaan erikseen, jos ei viikkovuokrauksia haluttuna aikana.

Mökkivuokrausten varaukset/tiedustelut tehdään lomakkeella (yhdistys vahvistaa) ja avaintenluovutukset sovitaan erikseen p. 040 5111903 tai @-postitse

vantaanjhl@gmail.com.

Lähetämme @-postitse laskun ja maksettu lasku eräpäivään mennessä vahvistaa vuokrauksen.

Tästä --> Vuokrauslomake

Mökkitalkoot pidetään 17.-19.5. ja 24.-26.5.19.

Syystalkoot: 27.-29.9.19