Mökit

Mökit ovat tarkoitettu Vantaan JHL 865 ry:n jäsenten virkistyskäyttöön, ja jäsenen on oltava koko vuokrausaika paikalla.

Mökkien henkilölukumääriä tulee noudattaa. Vuokraaja sitoutuu mökkiohjeistuksiin, siivoamattomasta mökistä yms. peritään lisämaksu ja vuokraoikeutta rajoitetaan jatkossa.

Asuntovaunun ja asuntoauton vuorokausimaksu on 15 e/vrk. Varataan lomakkeella.

Mökkivaraukset / tiedustelut tehdään aina alla olevalla lomakkeella.  Varaus vahvistetaan saapuneeksi sähköpostilla.

Lue mökkialueelle tehdyt ohjeet huolellisesti!

Vantaan JHL 865 ry:n hallituksen päätöksellä 3.3.20, siivoamattomasta mökistä vuokraajaa veloitetaan 150€ sekä jatkovuokrausta rajoitetaan!.

Mökki nro 2:n remontti valmistunut ja kaikki mökit ovat vuokrattavissa.

Katso varauslomakkeelta uudet hinnat. Tästä --> Vuokrauslomake

Mökkivuokraukset perjantaista (klo 16:00) perjantaihin. Viikonloppu vuokrauksista sovitaan erikseen, jos ei viikkovuokrauksia haluttuna aikana.

Mökkivuokrausten varaukset/tiedustelut tehdään lomakkeella (yhdistys vahvistaa) ja avaintenluovutukset sovitaan erikseen p. 040 5111903 tai @-postitse vantaanjhl@gmail.com.

Lähetämme @-postitse laskun ja maksettu lasku eräpäivään mennessä vahvistaa vuokrauksen.

PDF-tiedostoVANTAAN JHL RY 865 MÖKKIALUE RANNANMAA 2.pdf (279 kB)
Aluekuvaus
PDF-tiedostoYhdistyksen mökit.pdf (272 kB)
Varaus-, ja vuokranmaksuohjeistus