Mökkitalkoiden suunnitteluilta 15.5.19

NINA USKOLA
8.5.2019

Grillikatos
Grillikatos
Rantaviivaa
Rantaviivaa
Piha-aluetta
Piha-aluetta
Kesäkäytössä wc:t (vesi tulee) + talvikäytön PuuCee
Kesäkäytössä wc:t (vesi tulee) + talvikäytön PuuCee
Rannalta, taustalla kesäkeittiön rakennus
Rannalta, taustalla kesäkeittiön rakennus

 

Kiinnostaako kevät-talkoot yhdistyksen mökkialueella?

Vantaan JHL 865 ry (jäsenet) omistavat Mäntyharjun kunnan Paasolan kylässä alueen, joka on tarkoitettu jäsenistön virkistyskäyttöön. Pyhäranta nimisen tilan koko on 5 hehtaaria. Alue rajoittuu kirkasvetiseen Pyhäveteen, jonka rantaviivaa on käytettävissä noin 150 metriä.

 

Ranta on kivikkoinen, mutta siihen kuuluu erittäin hienopohjainen uimaranta, joka sopii mataluutensa takia erittäin hyvin lapsille. Mökit on sijoitettu rannan läheisyyteen, kuitenkin siten, että koko rantaviiva on kaikkien käytössä. 

 

Alueelle on rakennettu muutama vuosi sitten uusi mökki, rantasauna ja sen yhteydessä oleva majoitustila on remontoitiin kesäksi 2018. Kevät-talkoissa asennetaan mm. vesipumppu järveen + kesä wc:t, siistitään mökit ja alue. 

 

Alue on tarkoitettu jäsenten virkistyskäyttöön, ja mökki numero 2 ja 3 ovat remontin tarpeessa. Yhdistys toivoo saavansa alueen huollosta ja ylläpidosta kiinnostuneita jäseniä mukaan toimintaan, jolle on perustettu oma "mökkijaosto". Yhdistyksen jäsenkokouksessa 16.4.19 (kevätkokous) käsittelemme mökkialueen tilannetta. 

 

Kevät-talkoot on sovittu pidettäväksi kahtena viikonloppuna tänä keväänä 17. - 19.5. ja 24. - 26.5.19. Olet lämpimästi tervetullut talkoihin mukaan. Yhteismajoitukseen käytössämme on mökki nro 4 ja 1:nen tai voit tulla alueelle omalla matkailuautolla/vaunulla.

 

Yhdistys tarjoaa talkoissa aamu-, ja iltapalan sekä lämpimät ruoat ym. päivien aikana. Yhdistys maksaa myös kilometrikorvauksia kimppakyyti-periaatteella. 

 

Tervetuloa 15.5.19 klo 17:15 --> yhdistyksen toimitilalle suunnittelemaan 17.- 19.5.19 talkooviikonloppua.