VAKE:ssa työskentelevät JHL jäsenet

NINA USKOLA
8.5.2024 klo 08:58

Tulossa 18.5.24, työpaikkojen yhteyshenkilöiden koulutustilaisuus.

Kutsut ohjelmatietoineen, lähteneet sähköposteihin 7.5.24, liittomme JHL:n rekisterin mukaisesti. Mukana 18.5.24 päivässä, pääluottamusmiehesi Nina Uskola sekä JHL:n projektityöntekijä Sari Rautiainen Vantaan ja Keravan hyvinvointialueellamme.

Ovatko jäsentietosi ajantasalla? Voit päivittää ne kätevästi Mikä on jäsenpalvelu omaJHL? - Ammattiliitto JHL tai suojatulla yhteydenottolomakkeella Ota yhteyttä JHL:n jäsenpalveluun - Ammattiliitto JHL .

Olemme kokoontuneet säännöllisesti "omassa" jaostossamme, koontia  tapaamisista löytyy --> Vantaan ja Keravan hyvinvointialue .

Liity FB-ryhmäämme JHL 865 ry Vantaa-Keravan hyvinvointialue. Olemme myös Instagramissa vantaanjhl865hyvinvointialue.

Yhteistyöterveisin,

Pääluottamusmies

Nina Uskola p. 040 5416289 / nina.uskola@vakehyva.fi

Varapääluottamusmies Minttu Junela minttu.junela@vakehyva.fi