8.3.2020 terveiset

Olemme Vantaalla isojen asioiden äärellä. Vantaan toimialat ja palvelualueet ovat muuttuneet vuoden 2020 alussa. Iso organisaatiomuutos on tuonut paljon uudistuksia mm. työntekijät ovat kokeneet kipeiksi ratkaisuiksi työpistemuutokset eri toimialueilla, nimike -, ja muutokset työtehtävissä. Hyvä työ tehdään kuitenkin aina yhdessä, ja yhteistyössä! Uuden oppimisen tekeminen vaatii kaikilta pitkäjänteistä työtä, ja toisten arvostamista sekä yhteen hiileen puhaltamista.

Näiden muutamien vuosien aikana, jona olen ollut yhdistyksen puheenjohtajana, on minulla vain hyvää sanottavaa hallituksen /työsuojelun kanssa toimimisessa. Aina välillä on kiihkeitä keskusteluja käyty ja sovittu yhteishengessä. Minut on valittu syyskokouksessa 2019 seuraavalle kaudelle johtamaan yhdistyksen toimintaa ja uudistamaan yhdistystä. Olemme hallituksen kanssa saaneet toimivan yhdistyksen ja uudistaneet toimintaamme.

Jatkossa, retket-, linnanmäkirannekkeet ym. maksetaan määräpäivään mennessä yhdistyksen tilille. Yhdistyksen mökkialueelle Mäntyharjulle (Rannanmaa), järjestetään kesäretki 13.6.20. Seuraa tapahtumailmoituksia yhdistyksen kotisivuilla . Päiväretken aikana, saunotaan, uidaan, grillataan, tutustutaan alueeseen jne. Mökki nro 2 on remontoitu kauttaaltaan, ja kalustetaan talkoilla 27-29.3.20. Mökkijaostoon tarvitsemme jäsenistöä mukaan korjaus-, ym. remontteihin (siistimään piha-aluetta, vesuritöitä jne.) osaavia tekijöitä. Yhdistyksen hallituksessa on käyty keskustelua siitä, voisiko mökkien vuokrausmahdollisuutta tarjota myös muille JHL:n yhdistysten jäsenille.

Linnanmäkirannekkeet tulevat myyntiin (varataan lomakkeella) viimeistään huhtikuussa hintaan 30€/ranneke. Kesäretki bussikuljetuksella 6. – 7.6.20, suuntaa Karvialle, Ikaalisten kylpylään – iskelmäparatiisi festareille. Kahden päivän retken omavastuuhinta on 120€/jäsen. Tiedotamme näistä vielä erikseen kotisivulla.

Hyvää alkanutta kevättä kaikille!

Anneli Outinen

+358 400399344

facebook: VantaanJHL

kotisivut: https://vantaanjhl865.jhlyhdistys.fi/

8.3.20