Nuoret

Hei sinä alle 35-vuotias nuori!

Meillä täällä Vantaan JHL 865-yhdistyksessä on nuorisojaosto, johon just sinä voit tulla mukaan! Luvassa on paljon mielenkiintoista toimintaa, johon on mahdollisuus vaikuttaa. Tähän me tarvitaan sua.

Tule mukaan heinäkuussa järjestettävälle picnicille, joka on virallinen startti nuorisojaostolle. Luvassa on rennoissa merkeissä suunnittelua, tutustumista ja kerromme lyhyesti myös yhdistyksen muusta toiminnasta.

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus päästä vaikuttamaan ja suunnittelemaan millaista toimintaa juuri sinä haluaisit. Picnicin jälkeen siirrymme Tikkurila festivaaleille nauttimaan kesästä ja mahtavasta festaritunnelmasta!

Tapahtuman hinta on 20 euroa sisältäen picnicin ja lipun Tikkurila festareille.

Milloin: Lauantaina 23.7.2022. Picnic aloitetaan klo 13.00 ja paikka ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa, mutta jossain festarialueen lähettyvillä.

Liput festareille jaetaan picnicillä ?

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostiin lotta.kuismanen@gmail.com ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ja ei hätää, jos et pääse tähän tapahtumaan niin paljon huikeita juttuja on vielä luvassa!

Terveisin: Vantaan JHL Nuorisojaosto

Terveisiä nuorisojaoston piknikiltä, pysykää kuulolla syksyllä tulossa lisää nuorten toimintaa

Hei sinä, nuorisoalalla työskentelevä tai alalle opiskeleva!!!

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Nuorisoalalla työskenteleville ja alaa opiskeleville on tulossa syksyllä erittäin kiinnostavat opintopäivät