Koulutus

Verkko-opiskelu

JHL tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden opiskella myös verkossa. Voit opiskella verkko-opintoina esimerkiksi luottamusmiestaitoja, työelämän tietosuojaa, lehtikirjoittelua, viestinnän sähköisiä työkaluja, maakuntahallintouudistusta ja julkisia hankintoja.
Myös henkilökohtaisille avustajille on oma ammatillinen kurssi verkossa.

Mitä verkko-opiskelu on?

Verkko-opiskelu on itsenäistä, ajasta ja paikasta riippumatonta opiskelua. Tarvitset vain tietokoneen ja verkkoyhteyden. JHL:n verkkokurssit toteutetaan helppokäyttöisillä työkaluilla. Verkko-opiskelu vaatii oman opiskelun suunnittelua ja itsekuria, mutta tarjoaa myös mahdollisuuden opiskella omassa tahdissa ja sijoitella opiskelutuokioita oman elämän lomaan itselle sopivalla tavalla.

Verkkokursseille hakeminen

Kurssille haetaan liiton kotisivuilla Jäsenpalvelu 24h kautta.
Varmista vielä hakuajanpäättymispäivät jotta ehdit hakea ajoissa kursseille.

JHL:n kurssisihteerit opastavat ilmoittautumisessa ja käytännön järjestelyissä.
Tavoitat heidät puhelimitse 010 7703 510 ma - to klo 10 - 14.00 tai yhteydenottolomakkeen avulla.

Verkkokurssien sisällöstä saat tietoa verkkokouluttaja Riitta Rossilta.
riitta.rossi@jhl.fi tai puhelimitse 040 5897 945  Lue lisää kursseille ilmoittautumisesta

MS Word -tiedostoOhje kuluihin luottamusmies ym. koulutuksista.doc (90 kB)
Kun ilmoittaudut kurssille, täytä laskutettavissa kursseissa laskutusosoite. Vantaan kaupunki PL 6007, 00021 Laskutus

kuva on linkki koulutuksiin